Bench integrated in Reindeer Observation Pavillion

The front is a glass wall with a bench integrated in the interior. At the backside, the bench is integrated as an outdoor bench.

This Reindeer Observation post is located at Hjerkinn on the outskirts of Dovrefjell National Park, overlooking the Snøhetta mountain massif. The 90m2 building is open to the public and serves as an observation pavilion for the Wild Reindeer Foundation educational program.

Photos © diephotodesigner.de and Ketil Jacobsen

via ArchDaily.

The blog of the local Wild Reindeer Foundation chapter Villrein has a nice video of the opening they should put on Youtube…This bench could become world famous (gamous?)…

Similar Posts:

Related Posts with Thumbnails

4 Responses to Bench integrated in Reindeer Observation Pavillion

  1. glorious – how exciting to make something like this – how beautiful; the way is fits in the landscape

Leave a reply